ClickCease

Cv-Ketel reparatie in Leiden

Een cv-ketel gaat helaas niet eeuwig mee. Vaak is een cv-ketel na een jaar of vijftien versleten en moet deze vervangen worden. Tot die tijd kan cv-ketel reparatie in Leiden de levensduur verlengen. Ook wanneer de cv-ketel eigenlijk al vervangen moet worden, kunt u kiezen voor cv-ketel reparatie. Dat is vooral handig wanneer u het geld voor een nieuwe cv-ketel niet hebt en dus liever nog een paar jaar met de oude ketel verder gaat. Het voordeel van een reparatie is ook dat de reparateur kan inschatten hoe lang de cv-ketel nog ongeveer mee zal gaan. Aan de hand daarvan kunt u gaan sparen voor een nieuwe cv-ketel en langzamerhand op een rijtje zetten wat u precies zoekt in een nieuwe cv-ketel.

Preventieve Cv-ketel reparatie in Leiden?

Door de cv-ketel van tijd tot tijd te laten onderhouden, profiteert u van diverse voordelen. Die voordelen  mist u wanneer u enkel reparaties laat uitvoeren wanneer er echt iets stuk is. We zullen de voordelen hieronder kort bespreken.

De voordelen van reparatie

Het grootste voordeel van het tijdig laten repareren van de cv-ketel, is dat de levensduur verlengd wordt. De cv-ketel kan tegenwoordig jaren mee gaan, zolang er maar van tijd tot tijd onderhoud aan wordt gepleegd. Dat onderhouden van de ketel zorgt er soms voor dat de ketel jaren langer mee kan draaien. Uiteraard hangt dat nog van tal van andere factoren af.

CV Ketel reparatie LeidenEen ander voordeel is dat storingen kunnen worden voorkomen. Veel storingen ontstaan door een versleten onderdeel, wat door tijdige reparatie van de cv-ketel al gerepareerd zou zijn geweest. Door te kiezen voor die tijdige reparatie, kunnen deze storingen dus worden voorkomen. Dat is wel zo prettig wanneer u een belangrijke afspraak hebt en er net achter komt dat de cv-ketel het begeven heeft en er geen warm water uit de douche komt.

Ten derde is een goed afgestelde cv-ketel energiezuinig. De ketel wordt weer goed afgesteld zodat de verbranding geoptimaliseerd wordt. Hierdoor wordt het comfort in huis verhoogd en de energierekening verlaagd.

Heeft u last van een kapotte cv-ketel of wilt u dit voor zijn? Schakel een van onze ervaren loodgieters in. Zij kunnen deze klus binnen no-time voor u uitvoeren. Neem contact op en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button