ClickCease

Doucheputje verstopt in Leiden

Een verstopt doucheputje zorgt ervoor dat het water in de douche niet goed meer weg kan stromen. Is uw doucheputje verstopt in leiden? Dan wilt u dat zo snel mogelijk verholpen hebben. Het ontstoppen van een doucheputje is een klus waar veel mensen weinig zin in hebben. Er kan na maanden of soms zelfs jaren douchen veel vuil opgehoopt zijn; dat is dan ook de reden dat het putje verstopt is geraakt. Dat vuil moet er uit. Het kan echter ook zijn dat een doucheputje ineens verstopt is geraakt. Dat kan komen doordat er een voorwerp is doorgespoeld. Voorkom daarom altijd zoveel mogelijk dat voorwerpen door het putje wegspoelen. Daar is het putje immers niet voor gemaakt!

Doucheputje verstopt in Leiden: Hoe te voorkomen

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om er voor te zorgen dat uw doucheputje niet verstopt raakt. Een van die dingen is het goed opletten wat u door het doucheputje spoelt. Zo moet u er op letten dat er geen grove voorwerpen doorgespoeld worden. Deze kunnen namelijk in de leidingen blijven hangen en dit kan zorgen voor een verstopping. Ook kunt u eens in de zoveel tijd uw doucheputje zelf reinigen. Dit kunt u doen door hem open te maken en de haren die er aan de binnenkant zitten uit halen. Hierdoor zal er minder kans zijn op een verstopping. Ten slotte kunt u natuurlijk onze ervaren loodgieter inschakelen. Deze kan eens per jaar zorgen voor onderhoud in uw woning om zo een verstopping te voorkomen.

Last van onaangename geur in de douche?

Doucheputje verstopt LeidenOntdekt u dat er een vies luchtje in de badkamer of de douchecabine hangt? De kans is groot dat het doucheputje verstopt is. Hierdoor kan de lucht van het opgehoopte vuil de badkamer in komen. Soms werkt ook het waterslot niet meer, wat er voor zou moeten zorgen dat de lucht uit het riool niet de badkamer in kan komen. Ruikt u een naar luchtje, dan kan dat dus best wel eens te maken hebben met een verstopt doucheputje. Laat daarom zo snel mogelijk een van onze loodgieters langs komen om de verstopping aan te pakken. U weet dan zeker dat de verstopping zo snel mogelijk wordt opgelost. Ook is de kans op terugkomst van de verstopping gedurende lange tijd weer heel laag dankzij de geavanceerde technieken waarmee de loodgieter de verstopping kan verhelpen. Neem contact op en maak een afspraak!

Zelf doucheputje ontstoppen

Met een rubberen ontstopper kun je het vuil dat boven in de afvoer zit weg zuigen. Door een vochtige doek in de afvoer te stoppen en een klein laagje water in de douchebak te laten lopen, kun je met de ontstopper het vuil los zuigen. Loopt het water nog steeds niet goed weg? Dan kunt u gebruik maken van een vloeibare ontstopper. Een vloeibare ontstopper lost kalk en ander vuil op en is bovendien gemakkelijk zelf te maken. Zo heb je geen dure merkontstoppers nodig, die bovendien slecht zijn voor het milieu. Je kunt gewoon gewoon soda met azijn combineren. Een half glas soda en een glas azijn leveren een verbluffend resultaat. Giet dit mengsel in de afvoer en spoel deze na een uur door met kokend water en heet kraanwater. Heb je ook nu nog onvoldoende resultaat? Dan adviseren wij contact op te nemen met een loodgieter.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button