FAQ

Wat zijn de werkzaamheden van het Aquaslim Installatie?

Aquaslim Installatie helpt u bij sterk uiteenlopende werkzaamheden. Zo bieden we hulp bij het aanleggen en aansluiten van de afvoer, kunt u op onze hulp rekenen bij het verbouwen van de badkamer en bieden we hulp bij een verstopping in de riolering. Bij zowel verstoppingen als lekkages is het belangrijk om zo snel mogelijk hulp in te schakelen. Een verstopping kan ertoe leiden dat het sanitair in huis niet meer te gebruiken is. Bij een lekkage wilt u een oplossing om vochtproblemen tegen te gaan. Vochtproblemen zorgen voor schade aan wanden, vloeren en het plafond. Voor al deze problemen kunt u Aquaslim Installatie contacteren!

Waar is het Aquaslim Installatie actief?

Aquaslim Installatie heeft een breed werkgebied. Hoewel we gevestigd zijn in Leiden, bieden we ook in omliggende plaatsen hulp. Schakel onze hulp bijvoorbeeld ook in binnen Oegstgeest, Valkenburg, Voorschoten en Leiderdorp. Woont u buiten deze plaatsen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de manier waarop we u van dienst kunnen zijn. Aquaslim Installatie staat binnen deze plaatsen zowel op werkdagen, als in het weekend voor u klaar. Daarbij is onze spoedservice ook in de avond en zelfs nacht beschikbaar om hulp te bieden rond Leiden.

Mijn toilet spoelt niet door, wat nu?

Lijkt het water in uw toilet niet goed weg te spoelen? Dit hoeft geen reden tot paniek te zijn! U kunt proberen een verstopping zelf op te lossen door gebruik te maken van een traditionele ontstopper. Hiermee verhoogt u de druk op de leidingen, waardoor restafval van de afvoerwand kan worden getrokken. Ook kunt u het gebruik van een trekveer overwegen. De trekveer bestelt u online, of koopt u bij de lokale bouwmarkt. Lukt het u nog niet om de afvoer te ontstoppen? Schakel in dat geval de hulp van Aquaslim Installatie in. Onze spoedservice staat 24/7 voor u klaar om hulp te bieden bij een verstopping.

Kan ik lekkage aan mijn kraan zelf verhelpen?

Verschillende factoren bepalen of u een lekkage aan uw kraan zelf kunt verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan de oorzaak van de lekkage. Een lekkage kan het gevolg zijn van een verkeerd aangesloten kraan of leiding. Op het moment dat leidingen niet goed op elkaar aangesloten zijn, is het raadzaam om de hulp van een loodgieter in te schakelen. Er kan echter ook sprake zijn van een versleten rubberen ringetje in de kraan. In dat geval kunt u de lekkage zelf proberen te verhelpen door het ringetje te vervangen. Vaak bestelt u zo’n rubberen ringetje eenvoudig online.

Hoe vaak moet mijn cv-ketel onderhouden worden?

Onze loodgieters raden u aan de cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden. Nog beter is het om jaarlijks naar de cv-ketel in huis te laten kijken. Onderdelen met een beginnende slijtage kunnen zo tijdig vervangen worden, wat een defect aan de cv-ketel voorkomt. Houd er daarbij rekening mee, dat de druk op de leidingen voldoende moet zijn. Neemt de druk af, dan heeft dit een negatieve invloed op het rendement van uw cv-ketel. U kunt het bijvullen van de cv-ketel eventueel zelf doen. Datzelfde geldt voor het ontluchten van de leidingen.

24 uurs service0%
Vakkundig en professioneel0%
Klantvriendelijk0%
Goedkoop en betrouwbaar0%
Loodgieter Leiden
Neem contact met ons op.
Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Call Now Button