ClickCease

Hulp van een ervaren loodgietersbedrijf in Leiden

Er zijn verschillende werkzaamheden die u het liefst door een loodgietersbedrijf uit laat voeren. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen bij de nieuw- of aanbouw van uw woning. Ook het aansluiten van sanitaire voorzieningen is een klus die vrij lastig zelf uit te voeren is. Zeker als u de kans op complicaties wilt minimaliseren! Ons loodgietersbedrijf staat voor u klaar om u de helpende hand te bieden. Niet alleen voor het leggen van leidingen of het aansluiten van sanitair kunt u op ons rekenen, ook voor het uitvoeren van andere klussen staan onze professionals klaar. Denk aan het onderhouden van de cv-ketel, het herstellen van een verstopping in de afvoer, enzovoorts. Voor welke klussen heeft u ons loodgietersbedrijf in Leiden nodig?

Diensten van ons betrouwbare loodgietersbedrijf

De diensten die de loodgieters van ons loodgietersbedrijf in Leiden uitvoeren verdelen we doorgaans onder over drie categorieën, namelijk: installaties, reparaties en onderhoud. Bij installatiewerkzaamheden kunt u denken aan de reeds beschreven werkzaamheden, zoals het leggen van leidingen. Onderhoudswerkzaamheden voeren we uit aan leidingen, cv-ketels en de afvoer. Het is raadzaam om de leidingen regelmatig te laten controleren op beginnende beschadigingen. Zo kunnen lekkages in een vroeg stadium worden opgelost door onze loodgieter.

Wanneer het uitvoeren van onderhoud aan loodgieterselementen al te laat komt, kunnen we u helpen met een reparatie. Ons loodgietersbedrijf in Leiden kan bijvoorbeeld kapotte leidingen vervangen om lekkages op te lossen. Ook kunnen we de afvoer onder een hoge druk doorspuiten, om verstoppingen te verhelpen. Een verstopping brengt vaak een nare stank met zich mee in huis.

Met spoed hulp van onze loodgieters

Loodgietersbedrijf LeidenVeel klussen kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Er zijn echter ook klussen die u het liefst vandaag nog uit laat voeren door ons loodgietersbedrijf. U kunt hierbij denken aan een serieuze verstopping, of een storing in de cv-ketel. Het is immers erg vervelend, als u een lange avond zonder werkende cv-ketel komt te zitten. In dergelijke situaties kunt u op onze spoed loodgieter rekenen. De spoed loodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in Leiden.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button