ClickCease

Nieuwe combi ketel in Leiden

class=”separator transparent “>Combi ketels zijn, samen met HR ketels, de meest populaire cv-ketels van dit moment. Een combi ketel zorgt niet alleen voor de centrale verwarming in huis, maar ook voor de verwarming van het leidingwater voor bijvoorbeeld de douche en de keukenkraan. U heeft hiervoor dan geen aparte boiler nodig. Onze loodgieters kunnen u adviseren over de combi ketels die op dit moment op de markt te verkrijgen zijn. Samen met hen kunt u dan een keuze maken voor een combi ketel die voor uw woning geschikt is. Voor een nieuwe combi ketel in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres.

Vervangende combi ketel aanschaffen

Heeft u geen warmwaterkraan op de plaats waar de nieuwe combi ketel moet komen? Vraag dan even bij één van onze loodgieters na of het voor u mogelijk is om een nieuwe combi ketel te laten installeren. De afstand tussen de warmwaterkraan en de combi ketel mag namelijk niet groter zijn dan tien meter. Dit in verband met te veel warmteverlies bij een te lange leiding. Onze loodgieters kunnen u adviseren over de mogelijkheden die er zijn. Uiteraard kunnen zij een nieuwe combi ketel ook voor u installeren.

Voordelen van een combi ketel

Er zijn verschillende zaken die ervoor zorgen dat de combi ketel zo populair is. Zo neemt een combi ketel minder ruimte in beslag, doordat de boiler en cv-ketel in één systeem verwerkt zijn. Ook hoeft u maar één apparaat aan te schaffen in plaats van twee, wat u geld scheelt. Daarnaast zijn de onderhoudskosten bij een combi ketel relatief laag, wat ook voordelig is.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button