Loodgieter Oegstgeest – Aquaslim Installatie

– Een begrip in de regio

– Allround loodgietersbedrijf

– Veel ervaring en gericht op kwaliteit

– Ook voor spoedgevallen

Loodgieterswerk

Wij zijn als loodgietersbedrijf gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk in Oegstgeest Leiden.

Lekkage

Heeft u last van een lekkage? Onze loodgieter is snel ter plaatse voor het uitvoeren van reparaties. Van leidingen tot sanitair, wij repareren het lek!

CV ketel

Hecht u ook waarde aan uw warme avonden? Laat uw CV ketel dan onderhouden door ons om eventuele storingen te voorkomen.

Op zoek naar ervaren vakmensen? Bel ons!

Onze diensten

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Lekkages en verstoppingen
  • Sanitair
  • CV ketels
Loodgieter Leiden

Verstopte afvoer laten ontstoppen door de loodgieter in Oegstgeest

loodgieter Oegstgeest Een verstopte afvoer wordt door vrijwel alle mensen als vervelend ervaren. Wanneer een afvoer verstopt zit, stroomt het water namelijk niet of nauwelijks meer weg. In veel gevallen is een verstopping prima zelf te verhelpen, maar dit gaat niet altijd. Soms is een verstopping van dusdanig grote aard dat een professional uitkomst moet bieden. Indien u in Oegstgeest woont, kan onze loodgieter in Oegstgeest u ongetwijfeld van dienst zijn bij het ontstoppen van uw afvoer.

 

Zelf een poging wagen

Wanneer u Loodgieter Oegstgeest niet direct voor de eerste de beste verstopping in wilt schakelen, kunt u eerst zelf proberen het probleem te verhelpen. Kleine verstoppingen zijn in veel gevallen prima met een ontstopper te verhelpen. Mocht dit niet werken, dan kunt u het altijd nog proberen met een ontstoppingsveer of met ontstoppingsmiddel. Deze twee middelen zijn in vrijwel iedere bouwmarkt wel te koop. Is uw verstopping nog niet verholpen? Dan doet u er toch goed aan om een loodgieter in Oegstgeest in te schakelen.

 

Snel verstopping verhelpen

Doordat onze loodgieter in Oegstgeest over de juiste kennis en apparatuur beschikt, heeft hij uw verstopte afvoer binnen no-time ontstopt. Dit doet hij ook nog eens zonder verdere schade aan te richten, dit gebeurt bij doe-het-zelvers vaak wel. Daarnaast weet hij de verstopping in zijn geheel te verwijderen, waardoor de kans op een terugkerende verstopping tot een minimum wordt beperkt.

 

Overige werkzaamheden van koodgieters in Oegstgeest

Naast een verstopte afvoer kunt u de loodgieter in Oegstgeest natuurlijk nog voor veel meer zaken inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekkage aan uw waterleiding of afvoer. Daarnaast kunnen onze medewerkers uw cv-ketel periodiek keuren en bijvoorbeeld lekkages in regenpijpen verhelpen. Is er haast geboden bij het verhelpen van een bepaald probleem? Dankzij de spoedservice van onze loodgieter in Oegstgeest kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken.

Op zoek naar onderhoud tips?

Neem contact met ons op.
Wij helpen u graag!
Call Now Button