Regenpijp lekkage in Leiden verhelpen

Een lekkage is altijd vervelend, omdat de bron van een lekkage vaak lastig te vinden is en er daarnaast een onherstelbare waterschade kan ontstaan. Denk aan die nare schimmels op uw muren en plafond, waterschade aan foto’s of belangrijke documenten, enzovoorts. Een plek waar lekkages lastig te herkennen zijn, is rond uw regenpijp en afvoer. Heeft u zelf last van een regenpijp lekkage in Leiden of omgeving, schakel dan de hulp in van onze loodgieters. Onze loodgieters hebben een ruime expertise in het vinden en verhelpen van de bron van een regenpijp lekkage. Zo voorkomt u eventuele waterschade aan uw muren!

 

Gevolgen van een lek

Regenpijp lekkage LeidenHet voornaamste gevolg van een regenpijp lekkage in uw woning is waterschade aan uw muren rond de regenpijp. Wanneer er veel vocht langs uw muren stroomt, kan het vocht langzaamaan in uw muur trekken. Hoewel u dit aan de buitenkant niet direct ziet, zult u aan de binnenkant van uw muur beginnende schimmels zien komen. Deze schimmels zijn vaak maar nauwelijks of helemaal niet weg te krijgen. Hierdoor zal u bijvoorbeeld uw muren opnieuw moeten laten stuken door een stukadoor.

 

Voorkom een lekkage

Om een regenpijp lekkage in uw woning tegen te gaan raden we u aan om uw regenpijp eens per (half) jaar na te laten kijken op beginnende schade. Soms ontstaan er kleine scheurtjes, waarlangs het water weg kan sijpelen. Tijdens het onderhoud zal de loodgieter Leiden dit direct voor u repareren, waarmee waterschade vermeden wordt!

24 uurs service0%
Vakkundig en professioneel0%
Klantvriendelijk0%
Goedkoop en betrouwbaar0%
Loodgieter Leiden
Neem contact met ons op.
Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.