Loodgieter Rijnsburg – Aquaslim Installatie

– Een begrip in de regio

– Allround loodgietersbedrijf

– Veel ervaring en gericht op kwaliteit

– Ook voor spoedgevallen

Loodgieterswerk

Wij zijn als loodgietersbedrijf gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk in Rijnsburg Leiden.

Lekkage

Heeft u last van een lekkage? Onze loodgieter is snel ter plaatse voor het uitvoeren van reparaties. Van leidingen tot sanitair, wij repareren het lek!

CV ketel

Hecht u ook waarde aan uw warme avonden? Laat uw CV ketel dan onderhouden door ons om eventuele storingen te voorkomen.

Op zoek naar ervaren vakmensen? Bel ons!

Onze diensten

  • Allround loodgietersbedrijf
  • Lekkages en verstoppingen
  • Sanitair
  • CV ketels
Loodgieter Leiden

Loodgieter in Rijnsburg helpt bij werk aan cv-ketel

loodgieter Rijnsburg De cv-ketel is misschien wel één van de belangrijkste apparaten in uw woning. Zonder dit apparaat kunt u uw huis niet verwarmen middels radiatoren en is het ook niet mogelijk om een warme douche te nemen. Tegenwoordig zijn er weliswaar allerlei duurzame varianten die de cv-ketel ontlasten, maar veel huishoudens beschikken nog over een ‘gewone’ cv-ketel. Het is dan ook van belang dat uw cv-ketel regelmatig onderhouden wordt. Onze loodgieter in Rijnsburg kan u hierbij van dienst zijn.

 

Kapotte cv-ketel? Schakel de loodgieter in Rijnsburg in

Komt er geen warm water meer uit uw kraan? Grote kans dan dat uw cv-ketel een storing heeft. Ga absoluut niet zelf aan het apparaat prutsen om de storing te verhelpen. In veel gevallen wordt het probleem dan namelijk alleen maar groter. Bij een storing kunt u het beste een loodgieter in Rijnsburg inschakelen. Er komt snel een professional bij u langs die de storing binnen de kortste keren zal verhelpen.

 

Onderhoudscontract

Alle cv-ketels moeten eens in de zoveel jaar gekeurd worden. Deze periodieke onderhoudsbeurt verschilt per type ketel. Wij bieden onderhoudscontracten aan voor uw cv-ketel, zodat u niet vergeet om uw cv-ketel tijdig te laten keuren. Bij een keuring kijkt onze loodgieter in Rijnsburg onder meer naar de werking van de cv-ketel. Op deze manier kunnen eventuele problemen tijdig gesignaleerd worden. Bijkomend voordeel van het afsluiten van een onderhoudscontract is dat u geen voorrang hoeft te verlenen aan andere mensen, waardoor u snel geholpen wordt.

 

Nieuwe cv-ketel plaatsen

Wilt u uw oude cv-ketel vervangen door een nieuwe, milieuvriendelijkere variant? Ook dan bent u bij de loodgieter in Rijnsburg aan het juiste adres. Het plaatsen van een cv-ketel is een complexe klus. Om de werking ervan te garanderen, is het dan ook van belang dat alles nauwkeurig aangesloten wordt. Onze medewerkers hebben hierin ruime ervaring, waardoor zij uw nieuwe cv-ketel op de juiste manier aan weten te sluiten en uw oude cv-ketel direct af kunnen voeren.

Op zoek naar onderhoud tips?

Neem contact met ons op.
Wij helpen u graag!
Call Now Button