ClickCease

De rioolservice in Leiden helpt bij rioolproblemen

Een verstopte afvoer kan ervoor zorgen dat het water niet meer goed wegstroomt. Dit kan bijzonder vervelend zijn. Om dit probleem te verhelpen, kunt u zelf proberen de afvoer te ontstoppen. Dit kan bijvoorbeeld met een ontstopper. Wanneer dit niet werkt kunt u mogelijk nog ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer gebruiken. Heeft dit allemaal geen resultaat? Dan is onze rioolservice in Leiden de partij die u van dienst kan zijn.

Ga niet zelf aan de slag

Loodgietersbedrijf LeidenWanneer uw riolering verstopt is, is het niet aan te raden om zelf te proberen deze verstopping te verhelpen. Indien u hier geen ervaring mee heeft, is de kans namelijk groot dat u juist meer schade aanricht aan de afvoer. Door deze schade kunnen de kosten voor reparatie nog veel hoger uitvallen. Bij een verstopte riolering doet u er dan ook goed aan om de rioolservice in Leiden in te schakelen. Zo bent u er zeker van dat het probleem zonder schade verholpen wordt.

Probleem opsporen

Om te bepalen waar de verstopping precies zit, maakt onze rioolservice in Leiden gebruik van speciale apparatuur. Door het gebruik van deze apparatuur in combinatie met hun jarenlange ervaring is de verstopping binnen de kortste keren opgespoord. De medewerkers van de rioolservice in Leiden zullen vervolgens de juiste stappen ondernemen om de ontstopping in uw afvoer te verhelpen, zodat u deze gewoon weer kunt gebruiken.

Rioolinspectie

Wanneer er sprake is van een verstopping in het riool, kan het handig zijn om een rioolinspectie in Leiden te laten uitvoeren. Op een camera kun je heel goed zien hoe de situatie in het riool is. De camera kan op afstand bestuurd worden en dus zo het riool in geschoven worden. De camera is uiteraard vergezeld van een lamp om goed te kunnen zien hoe het er in het riool uit ziet. De bestuurder – vaak een ervaren loodgieter – ziet op het verbonden beeldscherm precies of een riool vervuild is, of er mogelijk een verstopping gaande of aanstaande is, of de buizen hier en daar verzakt zijn, of er misschien boomwortels naar binnen zijn gegroeid, en ga zo maar door. Eigenlijk kan elke beschadiging en ongelijkmatigheid worden ontdekt. De loodgieter weet dan precies waar het probleem in het riool te vinden is en kan doelgericht aan de slag om dat desbetreffende probleem weer op te lossen.

Rioolservice in Leiden met spoed inschakelen

Een verstopping kan bijzonder hardnekkig zijn en daardoor grote problemen met zich meebrengen. Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, heeft onze rioolservice in Leiden de perfecte oplossing gevonden. Bij een verstopte riolering kunt u namelijk gebruik maken van de spoedservice die wij hanteren. Heeft u een verstopte afvoer waar u snel vanaf wilt? Bel dan gewoonweg naar de spoedservice en er komt zo snel mogelijk een medewerker naar u toe om de rioolproblemen te verhelpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button