Voorkom schimmels op uw muur door lekkages met spoed op te lossen 

loodgietersleiden.nl

Voorkom schimmels op uw muur door lekkages met spoed op te lossen 

Schimmels of zwamvorming op muren geven uw ruimtes niet alleen een bijzonder onhygiënische uitstraling. Ook kan het erg veel moeite kosten om de schimmelvorming te verhelpen. Eerst zult u de luchtvochtigheid in huis moeten verlagen, waarna u kunt beginnen met het herstel van de wanden. Dit betekent in veel gevallen het opnieuw schilderen van een muur, het opnieuw behangen hiervan, enzovoorts. Met een zogenaamde hygrometer kunt u de luchtvochtigheid in huis meten.  

 

Dit alles voorkomt u, door lekkages zo snel mogelijk na het detecteren hiervan te laten verhelpen. Onze spoedloodgieter helpt u graag bij het oplossen van lekkages binnen uw woning.  

 

Een lekkage met spoed opsporen en laten verhelpen  

Onze spoedloodgieter kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor hulp bij lekkages. Wij beschikken over een ruime ervaring en verschillende hulpmiddelen, om de bron van de lekkage te achterhalen. Zeker bij een lekkage tussen uw muren, of bij een lekkage onder uw dakbedekking is het lastig om de bron hiervan met het blote oog op te sporen. Zodra we de bron van de lekkage gevonden hebben, zullen we voor een passende oplossing zorgen. Dit kan het herstellen van de dakbedekking zijn, het vervangen van een kapot leidingstuk, enzovoorts.  

 

Probeer een lekkage te voorkomen met onderhoud  

De kans op een lekkage wordt aanzienlijk kleiner, wanneer u regelmatig onderhoud uitvoert. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat u de dakbedekking eens in de zoveel jaar laat controleren op beschadigingen. Denk aan kleine scheurtjes die in de dakbedekking zijn ontstaan. Een dakdekker kan ze voor u dichtbranden, om te voorkomen dat er vocht bij uw woning naar binnen sijpelt. Ook is het raadzaam om leidingen altijd door een loodgieter te laten leggen. Zo is de kans op bijvoorbeeld speling tussen de leidingstukken erg klein.