ClickCease

Cv-ketel onderhoud – Aquaslim Installatie

Cv-ketel onderhoud ook in Leiden

Het is noodzakelijk én voor uw wooncomfort erg belangrijk om cv-ketel onderhoud te laten uitvoeren. Bovendien zorgt continu onderhoud van een cv-ketel voor een langere levensduur van uw ketel. Het verkleint tevens de kans op mogelijke storingen. Ook vergroot het de veiligheid, een cv-ketel verbrandt grote hoeveelheden gas en het is belangrijk dat dit op een veilige wijze gebeurt. Wij van Aquaslim Installatie werken in Leiden en omgeving en u kunt rekenen op een vakkundige én betrouwbare service.

Periodiek cv-ketelonderhoud is belangrijk

Gedurende een periodiek cv-ketelonderhoud wordt uw ketel zo optimaal mogelijk afgesteld en gecontroleerd op een veilige werking, zodat deze zuinig is. Tijdens een periodiek cv onderhoud wordt de ketel ook gereinigd, de afstellingen worden gecontroleerd en zo nodig opnieuw afgesteld volgens fabrieksspecificaties. Verder worden de appendages gecontroleerd op gasdichtheid. De luchttoevoer wordt visueel geïnspecteerd en ook de aansluiting op het rookgasafvoerkanaal. Als het nodig is wordt het water bijgevuld. Regelmatig ketelonderhoud kan een besparing van 5 procent op de energiekosten opleveren. Wij zorgen voor het behoud en zijn u graag van dienst met cv-ketel onderhoud! Wilt u graag meer informatie over cv-ketel onderhoud in Leiden? Is er een storing van uw centrale verwarming? Of wilt u een contract afsluiten voor het onderhoud van uw cv-ketel? En woont u in Leiden of omgeving? Aarzel dan niet en bel ons meteen. In geval van een storing komen we snel en verhelpen de storing binnen korte tijd. We verlenen 24 uur per dag service. Zo heeft u weer snel een lekker warm huis. Onze verwarmingsmonteurs zijn vakkundig en professioneel. Wij hebben vele materialen en onderdelen op voorraad en hierdoor is het mogelijk dat we een snelle en goede service kunnen bieden. Wilt u meer weten? Bel ons meteen!

Een storing in uw cv-ketel verhelpen

Slaat de verwarming in uw woning niet meer aan of komt er geen warm water meer uit de kraan? Grote kans dan dat uw cv-ketel niet meer werkt. Wanneer u met dergelijke problemen te maken krijgt, hoeft dit nog niet direct te zeggen dat uw cv-ketel kapot is. In veel van dit soort gevallen heeft het apparaat gewoonweg te maken met een storing. Om ervoor te zorgen dat uw ketel het water weer opwarmt, moet de storing verholpen worden. Maar hoe verhelpt u een storing in uw cv-ketel?

Zelf storing verhelpen

Wanneer u geen ervaring heeft in het werken met cv-ketels, is het niet verstandig om zelf te proberen de storing te verhelpen. Een cv-ketel is namelijk een bijzonder complex apparaat. Weet u niet hoe u een storing moet verhelpen, maar gaat u het toch proberen? Dan is de kans aanwezig dat uw ketel beschadigd raakt. In het ergste geval is uw ketel dan kapot en moet deze vervangen worden. Dit kost heel wat meer geld dan het inschakelen van een loodgieter.

Loodgieter verhelpt storing

Wilt u snel van de storing in uw cv-ketel af? Dan doet u er goed aan contact op te nemen met een loodgieter. Een loodgieter weet namelijk precies hoe een cv-ketel in elkaar zit en heeft het probleem dan meestal ook snel gevonden. Wanneer u een loodgieter inschakelt, duurt het dan ook nooit lang voor uw cv-ketel weer werkt. En daarnaast hoeft u uw ketel ook niet te vervangen.

Onderhoud voorkomt storing

Een storing in een cv-ketel is vaak het gevolg van achterstallig onderhoud. Om de kans op een storing te verkleinen, is het verstandig regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Bent u woonachtig in de omgeving van Leiden? Dan kunt u cv-ketel onderhoud in Leiden uit laten voeren door onze loodgieter. Tijdens een onderhoudsbeurt kijken wij uw ketel uitvoerig na en kunnen eventuele problemen zo in de kiem smoren. Het is helaas niet mogelijk om een storing geheel uit te sluiten, maar door cv-onderhoud in Leiden uit te laten voeren door onze loodgieter is de kans op een storing wel een stuk kleiner.

Combiketel

Combi ketels zijn, samen met HR ketels, de meest populaire cv-ketels van dit moment. Een combi ketel zorgt niet alleen voor de centrale verwarming in huis, maar ook voor de verwarming van het leidingwater voor bijvoorbeeld de douche en de keukenkraan. U heeft hiervoor dan geen aparte boiler nodig. Onze loodgieters kunnen u adviseren over de combi ketels die op dit moment op de markt te verkrijgen zijn. Samen met hen kunt u dan een keuze maken voor een combi ketel die voor uw woning geschikt is. Er zijn verschillende zaken die ervoor zorgen dat de combi ketel zo populair is. Zo neemt een combi ketel minder ruimte in beslag, doordat de boiler en cv-ketel in één systeem verwerkt zijn. Ook hoeft u maar één apparaat aan te schaffen in plaats van twee, wat u geld scheelt. Daarnaast zijn de onderhoudskosten bij een combi ketel relatief laag, wat ook voordelig is. Voor een nieuwe combi ketel in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button