ClickCease

Radiator reparatie in Leiden

Een radiator die stuk is, kan erg vervelend zijn. Met name in de winter kunt u er veel last van hebben. Simpelweg omdat een kapotte radiator kan zorgen voor kou in huis. Bij ons kunt u altijd terecht wanneer u last heeft van een radiator die stuk is. Onze professionele loodgieters hebben vaak snel in de gaten wat het probleem is. Dankzij hun ervaring hebben zij snel een oplossing paraat. Een radiator reparatie is dan ook snel uitgevoerd dankzij hen. Voor radiator reparatie in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres.

Defecte radiator laten maken

Onze loodgieters hebben de oorzaak van een defecte radiator vaak snel opgespoord. Dit zorgt ervoor dat het probleem snel verholpen wordt. Dankzij onze monteurs hoeft u niet lang in de kou te blijven zitten en kunt u weer genieten van een verwarmde woning. Het repareren van een radiator hoeft geen grote klus te zijn. Soms is bijvoorbeeld alleen de knop van de radiator aan vervanging toe. Het kan uiteraard voorkomen dat een radiator echt defect is en een radiator reparatie geen zin meer heeft. In dat geval kan de radiator vanzelfsprekend ook vervangen worden door onze loodgieters.

Oorzaken defecte radiator

Een niet-werkende radiator kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een defecte radiator worden veroorzaakt door een defecte radiatorknop. Soms werkt een radiator niet goed vanwege het feit dat deze ontlucht moet worden. Ook een storing aan de cv-ketel kan zorgen voor een radiator die niet meer warm wordt. Wanneer het probleem bij de cv-ketel ligt, is het vaak een grotere klus om de leiding reparatie uit te voeren, maar ook hierbij kunnen onze loodgieters u van dienst zijn.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button