ClickCease

Afvoer verstopt in Leiden

Wanneer een afvoer in huis is verstopt, is het vaak lastig om deze te ontstoppen. Er bevinden zich in huis tal van afvoeren die elk stuk voor stuk verstopt kunnen raken. Zo kan bijvoorbeeld de afvoer van de gootsteen verstopt raken. Dat kan gebeuren in de keuken doordat etensresten worden doorgespoeld of door ophoping van vet. In de keuken spoelen er immers vaak tal van etensresten door, terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is. Ook de afvoer van de wasmachine en de vaatwasser kunnen verstopt raken, en ook de afvoer in de douche of de wasbak in de badkamer kan verstopt raken. Kortom: is uw afvoer verstopt in Leiden, laat deze dan zo spoedig mogelijk weer ontstoppen.

Totale afvoer verstopt in Leiden

Afvoer verstopt LeidenSoms kan het gebeuren dat de afvoer echt helemaal verstopt is. Het water stroomt dan met geen mogelijkheid meer weg. Uiteraard kunt u dan nog proberen om met een breinaald in de afvoer te prikken in de hoop de verstopping door te prikken. Ook kunt u nog proberen om met chemische middelen aan de slag te gaan. De kans is echter groot dat dit allemaal weinig resultaat zal hebben. Het inschakelen van onze ervaren loodgieter is dan doorgaans de enige resterende oplossing.

Het is met name aan te raden wanneer verschillende afvoeren in huis verstopt zitten. Bijvoorbeeld wanneer de wasbak in huis niet meer door wil lopen, maar daarnaast ook het bad op de eerste etage niet meer leeg loopt. Dat is een overduidelijk symptoom dat de verstopping dieper in de afvoer of zelfs in het riool zit en daar kunt u zelf vaak heel lastig bij.

Gemeentelijke afvoer of eigen afvoer?

Uiteraard kan het zo zijn dat de verstopping zich niet in uw huis bevindt, maar dat de gemeentelijke afvoer verstopt zit. Dat kunt u nagaan door te controleren of het erfscheidingsputje leeg is. Is dat het geval, dan is het probleem op uw grond te vinden en zult u dus zelf een loodgieter moeten inschakelen. Gelukkig kan onze ervaren loodgieter de meeste problemen al binnen korte tijd verhelpen.

Onze loodgieter kan uiteraard ook nagaan of de verstopping zich voor of na de aansluiting op uw woning bevindt. Wanneer de verstopping zich na de aansluiting bevindt, kan hij deze direct oplossen. Neem daarom snel contact op met een van onze loodgieters en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button