ClickCease

Verstoppingen in Leiden: hoe gaat u te werk?

verstopping leidenHeeft u te maken met verstoppingen in Leiden? Dan wilt u hier waarschijnlijk zo spoedig mogelijk vanaf. Om een verstopping te verhelpen, kunt u zelf natuurlijk eerst het één en ander ondernemen. U kunt er echter ook voor kiezen om direct een loodgieter in te schakelen. Het voordeel hiervan is dat het probleem snel en op de juiste wijze verholpen wordt. Het nadeel is echter dat de kosten voor het verhelpen van een verstopping door een loodgieter iets hoger uit kunnen vallen.

Wat kunt u zelf doen?

Indien u te maken heeft met meerdere verstoppingen in Leiden, kunt u zelf mogelijk de boel weer ontstoppen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een traditionele ontstopper. Gaat het om een verstopte afvoer? Plaats de ontstopper dan over de afvoer en pomp een paar keer stevig op en neer. Grote kans dat de verstopping nu al verholpen is. Is dit niet het geval? Dan kunt u nog met een ontstoppingsveer of met speciaal ontstoppingsmiddel proberen om uw verstoppingen te verhelpen.

Verstoppingen tegengaan

Heeft een loodgieter uw verstoppingen in Leiden verholpen? Dan wilt u natuurlijk niet dat het binnen de kortste keren weer raak is. In dat geval kunt u enkele maatregelen nemen. De loodgieter Leiden zet een aantal toepasbare maatregelen voor u op een rij:

  • Spoel geen afval of vetresten door de afvoer. Afval en vet zijn nummer 1 vijand van elke afvoer. Afval kan zich gaan ophopen in de leidingen, waar vet zich gaat stollen. Hierdoor zal uw verstopping ontstaan.
  • Plaats een zeefje in de afvoer tegen haren. Doordat haren zich gaan ophopen kan een verstopping ontstaan. Dit kunt u voorkomen door een zeefje te plaatsen. Maakt dit zeefje wel regelmatig schoon en gooi de haren dan in de prullenbak.
  • Giet heet water met koffieprut door de afvoer. Water doet nog altijd wonderen. Heet water is de eerste stap om uw afvoer vrij van verstoppingen te houden. Door heet water te combineren met koffieprut, zal hardnekkig vuil uit de weg gespoeld worden.
  • Maak de gootsteen schoon met soda. Soda is wat sterker dan water en is veel minder schadelijk voor de afvoer in vergelijking met andere chemische ontstoppers middelen.

Loodgieter verstoppingen in Leiden laten verhelpen

Lukt het u zelf niet om de verstoppingen in Leiden te verhelpen? Dan doet u er goed aan om een loodgieter in te schakelen. Door het inschakelen van een loodgieter bent u er niet alleen van verzekerd dat de verstoppingen in Leiden op de juiste wijze verholpen worden, maar lopen de leidingen ook geen verdere schade op. Dit kan wel het geval zijn wanneer u zelf gaat proberen de verstoppingen te verhelpen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button