ClickCease

Lekdetectie in Leiden uitvoeren

Er zijn weinig dingen zo vervelend als een lekkage. Zeker wanneer u niet precies weet waar het lek zich bevindt. Een Lekdetectie in Leiden kan dan uitkomst bieden. Met een lekdetectie kan onze loodgieter immers precies nagaan waar een lek zich bevindt. Zeker bij een lekkage in een dak kunnen de symptomen zich op een heel andere plek bevinden dan waar het lek zich feitelijk bevindt. Dat komt doordat het water via leidingen, gleuven en kieren verder kan stromen en dus ergens anders in het plafond zichtbaar wordt.

Onze lekdetectie in Leiden spoort het lek voor u op

Het is van groot belang om de schade die door lekkages kan ontstaan, niet te onderschatten. Een lekkage lijkt soms heel klein te zijn, maar er kan toch heel wat water door het lek heen gaan. Zeker wanneer het lekkage zich in een waterleiding bevindt, zal het water niet zomaar ophouden te stromen. Een lek van een halve millimeter – wat dus extreem klein is! – kan al zorgen voor een verlies van twintig liter water per uur! Wanneer u dus een dag later het lek op laat lossen, is er al 24 uur lang, 20 liter per uur weggestroomd. Het gaat dan dus bijna om 500 liter! Dat water trekt in de muren, de vloeren en in de dragende constructie van de woning. Het moge duidelijk zijn dat de woning daar niet voor gemaakt is. Het is daarom dus zaak om een lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen.

Voor als het opsporen van een lek moeilijk is

Lekdetectie LeidenWanneer u de bron van het lekkende water niet kunt vinden, is het sterk aan te raden om een lekdetectie uit te laten voeren. Hiermee wordt met diverse apparaten de muur en vloer gescand en wordt zo achterhaald waar het lek zich precies bevindt. Maar dat is niet het enige moment waarop een lekdetectie uitkomst kan bieden. Ook in het geval u wel zeker denkt te weten waar het lek zich bevindt, kan een lekdetectie helpen. Soms zit u er immers letterlijk naast. Om te voorkomen dat u op de verkeerde plek de vloer of de muur open gaat breken, kan een lekdetectie uitsluitsel bieden over de locatie.

Wilt u een lekdetectie in Leiden uit laten voeren? Neem contact op met onze ervaren loodgieter en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button