ClickCease

Wilt u graag uw lekkages laten verhelpen in Leiden?

Staat uw kelder onder water? Heeft u last van een lekkage van uw wc? Of een andere lekkage? Dan is het natuurlijk van groot belang dat u snel geholpen wordt. Een lekkage in Leiden kan namelijk behoorlijk veel schade opleveren als deze niet zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Hierdoor kunt u dus nog meer geld kwijt zijn als u ook nog alle overige situaties moet repareren. In zulke situaties zoekt u dus een loodgieter die niet alleen vakkundig is, maar u ook snel te hulp kan schieten. Bij ons zit u dan goed. Ons professioneel en bekwaam team schiet u snel te hulp, zodat u weer uw dagelijkse leven kunt oppakken.

Met spoed een lekkage in Leiden repareren

Lekkage verhelpen LeidenKent u die momenten waarop van alles misgaat? Stel nu dat u last heeft van een lekkage in het weekend of in de avond. Een loodgieter in Leiden bereiken die u dan snel te hulp kan schieten is op deze tijdstippen moeilijk, omdat het immers al na werktijd is. Natuurlijk maakt dit het gehele voorval nog frustrerender. Wij laten dit niet gebeuren. Heeft u namelijk een loodgieter in Leiden nodig, dan kunt u ten allen tijde op ons rekenen. Wij bieden dan ook met veel plezier een 24-uurs service aan, zodat wij op elke dag van de week en elk uur van de dag voor u klaar staan. Onze snelle service en vakkundige team zorgen er bovendien voor dat wij al binnen enkele minuten bij u op de stoep staan. Bel daarom vandaag nog of vraag gelijk een offerte aan!

Zelf lekkage in Leiden repareren

Omdat het inschakelen van een loodgieter geld kost, besluiten veel mensen zelf een lekkage te verhelpen. Wanneer er sprake is van een klein lek, kunt u dit in de meeste gevallen prima zelf oplossen. Indien het lek echter van grote omvang is, is het verstandig om de lekkage in Leiden te laten repareren door onze loodgieter. In veel gevallen zien wij helaas dat de lekkage niet op de juiste manier is verholpen waardoor de lekkage vroeg of laat weer terugkeert. Indien u onze loodgieter inschakelt, bent u ervan verzekerd dat het probleem op de juiste wijze verholpen wordt.

Bron lekkage vaststellen

Zijn er vochtplekken aanwezig op uw muur? Dan kan dit duiden op een lekkage. Mogelijk is er een leiding in de muur lek. Snel handelen is in dat geval aan te raden, want een dergelijke lekkage in uw woning in Leiden kan veel schade met zich meebrengen. Het is niet verstandig om zelf op zoek te gaan naar de bron van het lek. Dit kunt u beter aan een loodgieter overlaten, aangezien hij over speciale apparatuur beschikt om de bron van de lekkage op te sporen. Dit scheelt u een hoop breekwerk en hierdoor vallen de kosten ook nog eens een stuk lager uit.

Leidingwerk verhelpt afvoerlekkage

Een lekkage aan uw afvoer kan ook veel schade veroorzaken, maar daarnaast zorgt het natuurlijk voor behoorlijk wat stank. Het smerige water kan namelijk ergens uit de leidingen ontsnappen en dat brengt een vies luchtje met zich mee. Wanneer deze lekkage ergens in een muur zit, is dit lastig op te sporen. Met ons professioneel leidingwerk in Leiden is dit op te lossen. Met behulp van onze apparatuur hebben wij de lekkage in uw afvoer binnen de kortste keren gevonden en kunnen wij deze snel verhelpen.

Plekken voor daklekkages

1 – een willekeurige lekke dakpan
Ook dakpannen gaan kapot. Het is soms zonde, maar een dakpan kan stuk gaan en zorgen voor een flinke lekkage. Het kan lastig zijn om een lekke dakpan op te sporen, maar over het algemeen zie je wel onder dakpan waar het heeft gelekt. Vervang de dakpan en je probleem is weer opgelost.

2 – een lek in de nokvorst
Veel nokvorsten zijn nog met cement vastgelegd. In dat cement kan water komen, wat bij bevriezing uitzet en daarna afbrokkelt. Vervelend, maar niet onoverkomelijk. Laat je nokvorsten nakijken op het moment dat je daarin een lekkage vermoedt.

3 – een lek bij de schoorsteen
De schoorsteen kan te maken hebben met lekke voegen of met daklood dat niet helemaal aansluit. Technisch gezien is dit natuurlijk niet een echt lek dak, maar veel mensen zullen het wel zo ervaren. Vermoed je hier een lekkage? Vraag dan de dakdekker om daar even kritisch naar te kijken.

Daklekkage laten verhelpen

Heeft u te maken met een lekkage aan uw dak? Ook dan kan onze loodgieter in Leiden u van dienst zijn. Naast het verhelpen van lekkages aan gas- en waterleidingen kunnen onze loodgieters ook een lek in het dak dichten. Wanneer u te maken heeft met een daklekkage, adviseren wij u niet te wachten met het herstellen van het dak. Indien u wel wacht is de kans namelijk groot dat de constructie van uw dak wordt aangetast. Het herstellen van deze schade kost u een stuk meer geld dan het inschakelen van een loodgieter.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button