ClickCease

Rioolinspectie in Leiden met camera

class=”separator transparent “>Wanneer er sprake is van een verstopping in het riool, kan het handig zijn om een rioolinspectie in Leiden te laten uitvoeren met een camera. Het voordeel van een camera is dat u kunt kijken op plekken waar u normaliter niet bij kunt komen.  Zeker wanneer de verstopping niet zo gemakkelijk op te lossen blijkt, kan een rioolinspectie met camera daar een ideale oplossing voor bieden. Door middel van een draagbaar beeldscherm kan de professionele ontstopper gemakkelijk en snel zien wat zich precies in de buizen van het riool bevindt. Iets wat er niet thuis hoort is daarmee zeer snel opgespoord en een verstopping kan dan ook snel verholpen worden.

In het riool kruipen: feit of fictie?

Rioolinspectie LeidenWellicht kent u wel de scènes uit films waarbij hoofdpersonen door de eindeloze gangen in het riool struinen. In werkelijkheid vind je die plekken nauwelijks nog. De meeste rioolbuizen zijn 110 millimeter – dus 11 centimeter – van doorsnee, waar een mens uiteraard niet door heen kan bewegen. De oplossing daarvoor is door met een camera het riool in te gaan en aldaar te kijken hoe het er met het riool voor staat.

Wat komt er naar boven bij een rioolinspectie in Leiden?

Op de camera kun je heel goed zien hoe de situatie in het riool is. De camera kan op afstand bestuurd worden en dus zo het riool in geschoven worden. De camera is uiteraard vergezeld van een lamp om goed te kunnen zien hoe het er in het riool uit ziet. De bestuurder – vaak een ervaren loodgieter – ziet op het verbonden beeldscherm precies of een riool vervuild is, of er mogelijk een verstopping gaande of aanstaande is, of de buizen hier en daar verzakt zijn, of er misschien boomwortels naar binnen zijn gegroeid, en ga zo maar door. Eigenlijk kan elke beschadiging en ongelijkmatigheid worden ontdekt. De loodgieter weet dan precies waar het probleem in het riool te vinden is en kan doelgericht aan de slag om dat desbetreffende probleem weer op te lossen.

Heeft u problemen met uw riool en wilt u een rioolinspectie in Leiden uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze ervaren loodgieters en maak een afspraak!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Neem contact met ons op.

Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Menu
Call Now Button