Verstoppingen in Leiden: hoe gaat u te werk?

verstopping leiden Heeft u te maken met verstoppingen in Leiden? Dan wilt u hier waarschijnlijk zo spoedig mogelijk vanaf. Om een verstopping te verhelpen, kunt u zelf natuurlijk eerst het één en ander ondernemen. U kunt er echter ook voor kiezen om direct een loodgieter in te schakelen. Het voordeel hiervan is dat het probleem snel en op de juiste wijze verholpen wordt. Het nadeel is echter dat de kosten voor het verhelpen van een verstopping door een loodgieter iets hoger uit kunnen vallen.

 

Wat kunt u zelf doen?

Indien u te maken heeft met meerdere verstoppingen in Leiden, kunt u zelf mogelijk de boel weer ontstoppen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een traditionele ontstopper. Gaat het om een verstopte afvoer? Plaats de ontstopper dan over de afvoer en pomp een paar keer stevig op en neer. Grote kans dat de verstopping nu al verholpen is. Is dit niet het geval? Dan kunt u nog met een ontstoppingsveer of met speciaal ontstoppingsmiddel proberen om uw verstoppingen te verhelpen.

 

Loodgieter verstoppingen in Leiden laten verhelpen

Lukt het u zelf niet om de verstoppingen in Leiden te verhelpen? Dan doet u er goed aan om een loodgieter in te schakelen. Door het inschakelen van een loodgieter bent u er niet alleen van verzekerd dat de verstoppingen in Leiden op de juiste wijze verholpen worden, maar lopen de leidingen ook geen verdere schade op. Dit kan wel het geval zijn wanneer u zelf gaat proberen de verstoppingen te verhelpen.

 

Verstoppingen tegengaan

Heeft een loodgieter uw verstoppingen in Leiden verholpen? Dan wilt u natuurlijk niet dat het binnen de kortste keren weer raak is. In dat geval kunt u enkele maatregelen nemen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u geen afval of vetresten door de afvoer spoelt. Afval kan zich gaan ophopen in de leidingen en vet kan gaan stollen, waardoor een verstopping ontstaat. Ook haren kunnen zich gaan ophopen in de leiding en zo een verstopping veroorzaken. Dit kunt u voorkomen door een zeefje in de afvoer te plaatsen. Maak dit zeefje geregeld schoon en gooi de haren gewoon in de prullenbak.

24 uurs service0%
Vakkundig en professioneel0%
Klantvriendelijk0%
Goedkoop en betrouwbaar0%
Loodgieter Leiden
Neem contact met ons op.
Maak nu een afspraak, wij staan 24/7 voor u klaar.
Call Now Button