ClickCease

Drukte ’s ochtends in de badkamer? Leg een urinoir aan

Nieuws

Is er bij u in huis ook iedere dag weer sprake van een drukte ’s ochtends in de badkamer? Dan kunt u de opstopping die hierdoor veroorzaakt wordt wellicht enigszins verlichten met het aanleggen van een urinoir. Iets waar iedereen meteen na het wakker worden behoefte aan heeft is het legen van een volle blaas met ochtendurine. Daarna moeten we onszelf wassen, onze haren kammen en wellicht nog wat make up opdoen. Het probleem is dat op doordeweekse dagen we vaak allemaal rond dezelfde tijd opstaan. Kinderen die naar school gaan en ouders die op kantoor werken. Zou het dan niet makkelijk zijn als u door een urinoir aanleggen minder drukte in de badkamer ervaart.

Plekje aan de muur is voldoende

In een badkamer twee wc-potten neerzetten is meestal niet te realiseren. U kunt hier misschien wel behoefte aan hebben, maar er is simpelweg niet genoeg vloerruimte om dan nog vrijelijk te bewegen. Zeker niet als er meerdere personen tegelijk in de badkamer staan. Een urinoir aanleggen is wel makkelijker te realiseren. Hiervoor heeft u enkel een plekje aan de muur nodig. Een open weg naar de muur en ongeveer een halve vierkante meter op de wand is voldoende. U kunt dan een urinoir laten aanleggen en voortaan in staat zijn met meerdere personen tegelijk de wc te gebruiken.

Water besparen met een urinoir

De meeste mannen die in een openbaar toilet moeten plassen, maken het liefste gebruik van een urinoir. Dit komt omdat het voor een man een makkelijke manier is om naar het toilet toe te gaan. De opvangbak zit op een prettige hoogte waardoor er minder sprake zal zijn van op spetterende urine. Een voordeel van een urinoir waar u niet direct bij stilstaat is dat u met de toepassing ook water bespaart. Er is namelijk minder water nodig bij het doorspoelen dan bij een wc-pot.

Loodgieter drukte laten verlichten

De drukte in uw badkamer kan u met de hulp van een loodgieter verlichten. U kunt de vakman namelijk inhuren voor een urinoir aanleggen. Na de plaatsing kunt u zorgeloos met twee personen tegelijk gebruikmaken van de wc in de badkamer. Zonder zorgen althans als u weet dat de loodgieter de waterleiding en afvoer van het afvalwater correct heeft aangelegd. Indien u van onze erkende loodgieters gebruikmaakt dan heeft u deze zekerheid. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het aanleggen van urinoirs.

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button