ClickCease

Wat moet u weten over een betrouwbare loodgieter?

Betrouwbare loodgieter
Nieuws

Het vinden van een betrouwbare loodgieter is niet eenvoudig. Het gebeurt regelmatig dat mensen een flinke aanbetaling betalen, en dat de loodgieter vervolgens nooit meer komt opdagen. Er is helaas veel kaf tussen het koren. Wat moet u weten als u een loodgieter zoekt?

Drie vuistregels voor het vinden van een betrouwbare loodgieter

De eerste vuistregel is om een helder beeld te hebben van uw wensen. Zoekt u een all round vakman of een loodgieter voor service en onderhoud? Heeft u een bedrijf gevonden dat u aanspreekt, controleer dan of het bedrijf betrouwbaar is. Is het bijvoorbeeld aantoonbaar lid van een branchevereniging, zoals de VLOK of UNETO-VNI? Heeft het een website, een telefoonnummer en een KvK-nummer?
Vuistregel twee is duidelijkheid. Geef een gedetailleerde omschrijving van wat er moet gebeuren, en laat bij ten minste vier loodgieters een offerte op maat maken. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.
Heeft u uw loodgieter gevonden, stel dan alles op papier. De prijsafspraken, het contract, begin- en einddatum en de mondelinge afspraken. Zo weet u allebei waar u aan toe bent.
En tot slot: laat u nooit verleiden tot het doen van een aanbetaling!

Betrouwbare loodgieterMeer weten?

Neem vandaag nog de eerste stap naar een betrouwbare loodgieter, en vraag bij ons een offerte aan. Het is gratis en verplicht u tot niets!

Waarom kiest u voor ons?

24 uurs service
Vakkundig en professioneel
Klantvriendelijk
Goedkoop en betrouwbaar

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button